Een kleine of grote vergaderzaal nodig? Op zoek naar een geschikte locatie om een opleiding te organiseren? In alle discretie een sollicitatiegesprek afnemen? Het O-Forty Meeting Center in Oostkamp biedt de perfecte open sfeer voor klantgerichte vergaderingen, brainstormsessies, trainingen of interne vergaderingen.

Een veelzijdige vergader- en ontmoetingsplek

De hoogstaand afgewerkte en technisch volwaardig uitgeruste vergaderzalen bieden plaats van 2 tot 100 personen. De loungeruimte staat gratis tot uw beschikking als break-out ruimte of om te flexwerken. Na 17u en in het weekend is het bovendien mogelijk om de lounge, al dan niet in combinatie met onze meeting- en trainingrooms, af te huren voor uw bedrijfsevenement.

Het O-Forty team adviseert u graag bij de organisatie van uw meeting of event en zorgt voor een professioneel en warm onthaal van u en uw gasten.

O-Food

Ontbijtvergadering, gezellige lunch met de collega’s, klein hongertje tussendoor? In O-Food staan we de hele dag door klaar met een vers en gevarieerd aanbod van ontbijt, lunch en snacks. In onze foodcorner heeft u elke dag de keuze uit een dagverse selectie aan belegde broodjes, soepen, maaltijdsalades, quiches, pasta’s, desserts, dranken en nog veel meer. Daarnaast bieden we tal van formules op maat voor de catering van uw vergadering of evenement.

Over O-Forty

O-Forty is een innovatief businesspark op een toplocatie langs de E40 en werd ontwikkeld door Global Estate Group. Het complex biedt meer dan 22.000 m² kantoorruimte voor bedrijven die gericht zijn op Research & Development. Centraal op de site bevindt zich het Meeting Center met foodbar. Van hieruit bieden we tal van diensten aan, zowel voor bedrijven op de site als daarbuiten.

De stijlvolle architectuur is van Govaert & Vanhoutte en het BEN-gebouw is een paradepaardje op vlak van duurzaamheid en innovatie. Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parkeermogelijkheden en de uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.