Organiseer de incentives, conferenties en seminars van uw bedrijf in de Provincie Luik! Dé bestemming voor zakelijk toerisme! 

De Provincie Luik, ideaal gelegen op het kruispunt van Europa, is gemakkelijk bereikbaar dankzij het TGV-station van Luik en de vlieghaven van Bierset.

Voor de zakenwereld is de Provincie Luik ook een populaire bestemming dankzij haar geografische ligging, maar ook dankzij haar belangrijke troeven: de hotelcapaciteit, de talloze opvangmogelijkheden, de imposante sites of de beroemde gebouwen.  Al deze plekken, sites en faciliteiten zijn volledig uitgerust en zullen voldoen aan al uw behoeften voor uw evenementen.

Luik en Spa bovenaan de lijst maar daar stopt het aanbod niet!

Het aanbod inzake zakentoerisme is rijk en gevarieerd voor alle bestemmingen, maar Luik en Spa springen er toch boven uit met de meeste mogelijkheden. Kom deze twee symbolische bestemmingen voor het zakelijk toerisme in de Provincie Luik ontdekken.

Naast deze twee belangrijke steden, zijn de kastelen van Modave en Harzé en de golfclubs van Naxhelet in Wanze en van Henri-Chapelle, het oude klooster Kloster Heidberg of de R hotel experiences andere belangrijke sites waar u bijeenkomsten en gevarieerde incentives en teambuilding activiteiten kunt organiseren.

Doe een beroep op het Convention Bureau ▪️ MICE Liège-Spa 

Wenst u uw bedrijfsevent of zakenevenement in de Provincie Luik te organiseren? Dan is het team van het conventiebureau Liège-Spa BusinessLand de ideale partner!

Als u kiest voor hun begeleiding, staat u in contact met een unieke gesprekspartner met veel ervaring in de sector die de relevante plaatsen voor u selecteert en u diensten biedt op maat van uw behoeften en criteria. Dit is een efficiënte hulp en zorgt voor aanzienlijke tijdwinst… en het is helemaal gratis.