Een event in Lakeside Paradise is net dat ietsje meer in een uitzonderlijk, rustgevend kader aan de kust van Knokke-Heist, verscholen in het groen aan het Duinenwatermeer. Een unieke formule in een ongedwongen sfeer met een sportief tintje en teamspirit. Gesitueerd vlakbij het centrum van de badstad, vlakbij het openbaar vervoer, met parkeergelegenheid tot voor het gebouw.

Voor vergaderingen en seminaries zijn er twee mooie polyvalente ruimtes beschikbaar, met elk een groot terras voor divers gebruik. Daarnaast bestaat het clubhuis uit een volwaardige bar, restaurant “Cuis Inn”,  “Sleep Inn” Hostel, lounge gedeelte, zuidgericht terras met een panoramisch zicht over het aanpalend strand en het Duinenwatermeer.

Naast onze vergaderruimtes zijn er ook een tal van activiteiten mogelijk! Met de kabelbaan hebben we een exclusieve activiteit aan de Belgische kust. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd wakeboarden, waterskiën of kneeboarden.

We bieden ook andere recreatieve watersporten aan zoals: windsurfen, kayakpolo, stand up paddleboarding en een unieke teambuildingactiviteit “Splash of the titans”, gegarandeerde waterpret voor iedereen!

Nieuw dit jaar is onze activiteit ‘Cast Away’! Staat samenwerken hoog in de agenda op jullie teambuilding? Dan is dit de activiteit die je zoekt. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Houden jullie het liever droog? Naast een eigen Outdoor Gym, bestaande uit 15 toestellen gesitueerd rondom het meer, hebben we een tal van leuke fiets-en mountainbikeroutes uitgestippeld doorheen Knokke-Heist en langs het natuurreservaat ’t Zwin. Het niveau van de tocht wordt telkens aangepast aan het niveau van de deelnemers. Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste gediplomeerde instructeurs.

Samen maken wij er een topdag van!