Met zijn ideale ligging, direct tegenover de luchthaven Zaventem Brussels Airport, zorgt Sheraton Brussels Airport voor een vlotte overgang tussen reizen, zaken en ontspanning. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van de terminals van de luchthaven en op 20 minuten van het stadscentrum van Brussel. Met directe verbindingen naar het nationale spoorwegnet en bussen naar nabijgelegen steden ben je slechts een korte rit verwijderd van alle bezienswaardigheden van België.

Het Sheraton Brussels Airport Hotel beschikt over 20 evenementen- en vergaderruimtes en heeft één van de grootste balzalen in de omgeving, waar je evenementen kunt organiseren voor maximaal 750 gasten. De vergaderzalen zijn verdeeld over 2 verdiepingen: ons atriumniveau en een hoge verdieping met vergaderruimtes. Gelegen op de eerste verdieping is het Atrium een verdieping die exclusief is gewijd aan conferenties en vergaderingen; het Atriumniveau verwelkomt het merendeel van onze vergadergasten. Dit gedeelte van het hotel biedt verschillende flexibele vergaderruimtes, verschillende break-out rooms en een foyer om al je gasten te verwelkomen.

De Galaxy is onze grootste vergaderzaal en heeft 714 vierkante meter vergaderruimte met een plafondhoogte van 3,8 meter. Deze conferentiezaal is de ruimste van het hotel en biedt plaats aan maximaal 450 gasten voor het diner en 750 personen in theateropstelling. Indien gewenst kan de Galaxy worden onderverdeeld in 3 aparte kamers en uitgebreid worden met twee extra break-out rooms. De mogelijkheid om het Atrium van het hotel toe te voegen, creëert 782 vierkante meter extra vergaderruimte.

Gelegen op de bovenste verdieping van het hotel heeft Sheraton negen vergaderzalen met uitzicht over de start- en landingsbanen van de luchthaven. De vergaderzalen bieden plaats aan maximaal 6 tot 12 gasten.

Deze vergaderzalen zijn volledig uitgerust met ergonomische stoelen, whiteboards en een aparte foyer. Het Sheraton Brussels Airport biedt Belgische gerechten aan via in-house banketten en à la carte in het Gullivers Restaurant. Bovendien beschikt het hotel over 294 geluiddichte gastenkamers om een comfortabel en ontspannen verblijf voor of na je vlucht te garanderen.