i-Hotel Services een innovatieve hotel revenue management dienstverlener die hotels ondersteunt hun omzet te verhogen. Wij bieden ervaren, deskundige kennis, gericht op distributie management, RevPAR optimalisatie en ondersteuning voor dagelijkse revenue taken.

Hoe kunnen wij uw resultaat optimaliseren?

Alle diensten zijn op maat gemaakt en voldoen aan de specifieke behoeften van uw hotel. Afhankelijk van uw wensen, stellen we een samenwerkingsvoorstel op van de diensten die u nodig heeft om te profiteren van onze ervaring en kennis, met winstoptimalisatie als doelstelling. 

Onze dienstverlening:

Revenue Consulting, Training & Coaching

Eén-op-één training en begeleiding op locatie. Dit is de meest effectieve manier van trainingen, waarbij de geleerde vaardigheden gelijk kunnen worden omzet.

Revenue & Online Distribution Audit

Diepgaande audits en aanbevelingen worden uitgevoerd met behulp van verschillende belangrijke revenue management factoren, waaronder: product positionering, competitie benchmarking, strategische prijsstelling, vraagvoorspelling, business mix manipulatie en distributie management.

Outsourcing RM & Online Distribution (full-service-provider)

Door outsourcing Revenue Management, kan een hotel profiteren van een breder scala aan ervaring en een kanalen. Wij bieden ondersteuning bij het beheer van uw data management, evalueren en monitoren de dagelijkse wijzigingen. We analyseren tarieven en beschikbaarheid om dit om te zetten naar een zeer concurrerende prijsstrategie.

i-Hotel Academy

Het is mijn passie en ik voel me verplicht om te trainen, coachen en te begeleiden.

Lees meer http://www.i-hotelacademy.com/

We can perform your revenue.