In het rustige Bredene, gelegen aan de Belgische Kust, vind je het splinternieuwe 3-sterrenhotel ibis Styles Bredene met een uitgesproken creatief design. Gelegen op slechts 400m van het strand, bieden ze een ontspannen omgeving waarin je kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte.

Hoewel het hotel zich in een rustige omgeving bevindt, is het uitstekend bereikbaar. Voor gasten die het openbaar vervoer verkiezen, ligt er een tramhalte over het hotel. En voor degenen die met de auto komen, is de snelweg naar Brussel slechts 10 minuten rijden. Daarnaast hebben gasten de mogelijkheid om hun auto te parkeren in de private ondergrondse parkeergarage.

Ibis Styles Bredene beschikt over trendy standaardkamers of superiorkamers, al dan niet met zeezicht. Alle kamers zijn voorzien met comfortabele bedden, een airco, een Smart TV en een badkamer met douche. Om je dag te beginnen, wordt een smakelijk ontbijtbuffet geserveerd, beschikbaar van 6:30 tot 10:00 uur op doordeweekse dagen en zelfs verlengd tot 11:00 uur in het weekend. Daarnaast nodigt de gezellige bar uit tot ontspanning, waar je kunt genieten van een drankje en verrukkelijke snacks.

De veelzijdige omgeving van ibis Styles Bredene is ideaal voor diverse zakelijke behoeften. Voor liefhebbers van watersport, zoals surfen en kitesurfen, wordt hier de perfecte setting geboden voor teambuilding met overnachting. Maar ook als de voorkeur wordt gegeven aan een rustiger programma, zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar. Naast teambuildingen met overnachting kan men hier ook terecht voor unieke bedrijfsevenementen, zoals diners met een adembenemend uitzicht op de zee. Bovendien wordt de locatie als uitermate geschikt beschouwd voor zakelijke meetings. Dankzij de samenwerking met hun vaste partner, het Staf Versluyscentrum pal tegenover het hotel, kunnen de eisen van zakelijke gasten naadloos en professioneel worden vervuld.

Hun gastvrijheid gaat verder dan enkel het verschaffen van een comfortabel zakelijk verblijf. Het toegewijde team staat 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat je verblijf onvergetelijk wordt. Dus waarom nog langer wachten? Kies ibis Styles Bredene voor je eerstvolgende bedrijfsevenement, meeting of teambuilding met overnachting. Comfort, een vernieuwend design en een ontspannende omgeving staan op je te wachten. Neem vandaag nog contact met hen op en verzeker je van een ideaal zakelijk verblijf aan de prachtige Belgische Kust!