Ibis Styles Kortrijk Expo is een hippe en trendy meeting place gelegen op een ideale locatie te Kortrijk. Het hotel werd volledig vernieuwd in 2017 en biedt een moderne infrastructuur voor een brede selectie van evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten, recepties, banketten, residentiële seminaries en vergaderingen.

Ideale ligging

Het hotel ligt op zo’n 3 km van het stadscentrum, vlakbij de belangrijkste invalswegen en op 5 minuten te voet van Meeting Center Kortrijk Xpo. Bovendien biedt ibis Styles Kortrijk gratis parking aan al haar klanten zodoende dat uw gasten kunnen aankomen en vertrekken zonder stress.

Moderne faciliteiten

Het hotel telt 84 kamers en beschikt over aangepaste moderne faciliteiten voor alle types meetings en seminaries, zoals evenementzalen, boardrooms en opleidingszalen, alsook gratis Wi-Fi van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunnen hotelgasten gebruik maken van de barruimte als ideaal netwerkpunt door de ideale locatie. Tijdens de zomermaanden kan u ook genieten van het zonnige terras.

Polyvalent

De 3 polyvalente zalen op het gelijkvloers, goed voor een gezamenlijke oppervlakte van 237m² en een capaciteit van 20 tot 200 personen, zijn perfect geschikt voor meetings, banketten of recepties. Elke zaal geniet van natuurlijk daglicht, airco en beschikt over de nodige audiovisuele faciliteiten, inclusief papier, schrijfwaren en water. Dankzij het functioneel meubilair is elke gewenste set-up mogelijk. Tevens kunnen de zalen onderling worden gecombineerd tot een grotere zaal. Daarnaast is er tevens ‘The Lounge’, die als ideale break-out ruimte of voor brainstorming sessies kan worden gebruikt.

Maatwerk

Ibis Styles Kortrijk Expo biedt elk bedrijf een oplossing op maat. Indien gewenst wordt een meeting package uitgewerkt, gecombineerd met extra activiteiten om uw event compleet te maken. U wordt ondersteund door een vriendelijk en gedreven team dat u begeleidt bij een stressloos en geslaagd event of seminarie.