Het Van der Valk Hotel Gent bevindt zich 10 minuten van het prachtige stadscentrum en heeft een unieke locatie met uitzicht op de Ghelamco Arena. Of je nu de voetbalspelers komt aanmoedigen, of voor een paar dagen wil ontspannen, het is allemaal mogelijk. Voor het geval u voor zaken komt, is het goed te weten dat we een strategische ligging in Vlaanderen hebben met een vlotte bereikbaarheid.  Vanaf hier bent u zo op de luchthaven en de belangrijkste snelwegen E17 en E40.

Met maar liefst 263 luxe kamers, die lekker ruim zijn opgebouwd en voorzien van alle comfort, kom je terecht in het grootste hotel van Gent, met uniek design en tal van faciliteiten. De kamers omvatten o.a. Smart-tv, regendouche en klimaatbeheersing voor een rustige nacht. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor één van onze luxe Suites. Deze kamers hebben niet alleen een panoramisch uitzicht maar ook een open badkamer die pure luxe uitstraalt.

Restaurant ‘Cocotte’ biedt een gevarieerd ontbijtbuffet, evenals een à-la-carte menu op de middag en in de avond, voor een culinaire ervaring. De koffiebar in de lobby is elke dag geopend en De Brasserie biedt een ‘all day concept’ tot middernacht. Tijdens de zomermaanden kan u tevens terecht op het zonneterras om optimaal te genieten.

‘Offline is the new Luxury’! Het hotel heeft twaalf vergader-en event ruimtes die geschikt zijn voor maximaal 450 personen. Wij verzorgen graag alle technische apparatuur die u nodig heeft. En voor het eten serveren we een verzorgd buffet in de break-out ruimte van het Live Cooking restaurant op de eerste verdieping. Even een luchtje scheppen? Deze etage is ook voorzien van een ruim terras.

Breng ook zeker een bezoekje aan de Fitness & Wellness op de 9de verdieping waar je uitkijkt over stad Gent en even helemaal tot rust komt.

Het is áltijd een goed idee om de dag af te sluiten met een heerlijke cocktail in de 360 graden view Skybar op de 10de verdieping. Wat ons betreft niet alleen een hippe bar in Gent maar ook een leuke plek voor Asian Food Sharing.