The Frontline Company – Host en hostessen in gans België

The Frontline Company : Hosts & Hostesses, VIP hospitality, Event Staffing, Event Coördinatie, Field Marketing, Sales support/Informanten, International Event Support, Dansers, Promoteams,…

Verkozen tot “meest gewaardeerde hostess agentschap in België 2012, 2013 en 2015”!

The Frontline Company is een no-nonsense event staffing bedrijf dat uw onderneming in al zijn commerciële, publicitaire en imagoversterkende activiteiten ondersteunt.

Hosts en hostesses
VIP hospitality
Event staffing
Event coördinatie
Field Marketing
Sales support – informanten
International Event Support

Dansers
Promoteams
Flyerteams
Parkingboys
Toegangscontrole
Ticket verkoop

De jarenlange ervaring van ons team zorgt voor een professioneel inzicht in de wijze waarop uw evenementen moeten worden bemand en ondersteund.
Elke evenement is anders en The Frontline Company en haar team zorgen voor een feilloze ontvangst en/of begeleiding van uw gasten.

Wij screenen en selecteren onze meertalige medewerkers in functie van hun specifieke opdracht. The Frontline Company zorgt voor een volledige briefing en een degelijke opvolging waardoor ons personeel zich zeker voelt in z’n vel en uw evenement op een ontspannen manier kan ondersteunen.
Zij weten exact wat van hen verwacht wordt, en zij doen dat met plezier!

Wij denken mee met u om van uw evenement een echt topevenement te maken. Onze jarenlange ervaring op nationaal en internationaal vlak staan ten dienste van u en uw gasten.
The Frontline Company staat garant voor een punctuele en correcte service met respect voor elk individu.
Wij menen te denken dat wij dit respect van onze klanten en onze medewerkers terugkrijgen. En daar zijn wij trots op!
Op deze manier worden wij voor alle partijen een partner op lange termijn.

Of het nu een formele of een informele activiteit is, de manier waarop uw relaties worden ontvangen en begeleid, bepalen in grote mate het succes. Het welslagen ligt in het feit of uw gasten zich naderhand positief uitlaten over uw evenement.

Voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie, geef een seintje en we komen graag even bij u langs om uw evenement vrijblijvend te bespreken.

Anntje, Peter, Charlotte, Hannelore, Orphée & Thomas