De Melkerij is een unieke eventlocatie in een gerenoveerd historisch gebouw in Bavegem. Het voormalige watermolengebouw beschikt over 3 multifunctionele ruimtes met een industriële look en behoud van authentieke elementen. Deze ruimtes zijn apart of gecombineerd te huren en bieden tal van mogelijkheden voor diverse events. Daarnaast biedt De Melkerij een weelderige buitenomgeving, ruime parkeergelegenheden en een aparte vergaderruimte tot 10 personen.

  • Veelzijdige ruimtes
  • Authentieke elementen
  • Professionele open keuken

Flexibele formules  

Van 2 tot 290 personen. We realiseren graag jouw personeelsfeest, teambuilding, seminarie, netwerkevenement, productlancering, …
Onze professionele open keuken is bovendien uitermate geschikt voor het geven van workshops of kookdemo’s.

De locatie wordt casco verhuurd, dat betekent dat je zowel de indeling, decoratie als cateraar kan selecteren in functie van jullie stijl. Op deze manier garanderen we steeds een exclusieve beleving! 
Op zoek naar een all-in aanbieding? We helpen je graag verder bij de volledige organisatie!

Vlotte bereikbaarheid 

De Melkerij is bereikbaar op 10 minuten rijden van de afslag E40 Wetteren en op 15 minuten van de afslag E40 Erpe-Mere. We beschikken over 6 parkeerplaatsen aan het gebouw zelf. Andere wagens kunnen parkeren op de ruime privé parking op 1 minuut wandelen.

Interesse om jouw volgend business event in De Melkerij te organiseren? Aarzel niet ons te contacteren voor de brochure, aangepaste offerte of een locatiebezoek!