The Outsider Coast – Het Labyrinth
Deze gloednieuwe teambuilding in het Fort Napoleon te Oostende, neemt u en uw medewerkers mee doorheen de vele duistere gangen van dit bastion.
Oorspronkelijk gebouwd om er in te verdwalen zult u, via doordenkers, mystery solvers alsook verschillende grensverleggende opdrachten, zich een weg moeten banen door dit doolhof.
Dit authentieke gezelschapsspel vereist kennis, handigheid, sportiviteit, durf en geluk van de deelnemers. Uw team fungeert als een levende pion tijdens dit bordspel.

Het ultieme doel? Met uw team als eerste het eindpunt bereiken. In de centrale arena kan men de vorderingen van elk team goed volgen. Net zoals bij een echt gezelschapsspel moet het team “gooien” om op het bord vooruit te geraken. Het aantal plaatsen die gewonnen kunnen worden hangt nu echter af van 4 pijlers : sport, krijgskunst, wijsheid of geluk. Het vak waar u op terecht komt, dient u dan ook in het Fort zelf te vinden waar een opdracht op u wacht, of u misschien iets moet vinden.
Wie weet komt u eventueel uit bij een short-cut, of zelfs op een onheilslocatie,…
Denk echter niet te snel dat het eindpunt reeds bereikt is, de concurrerende teams kunnen de verzamelde jokers en attributen inschakelen om de achterstand heel snel goed te maken. Spanning, fun en teambuilding verzekerd!
Een greep uit de proeven : Fear Factor, Do Not Tremble, Climb the Rope, Walk in the Dark, Music from the Coffin….
Telkens unieke proeven, speciaal voor dit Labyrinth ontworpen.

Zou uw team als eerste het eindpunt bereiken?
Bij vragen, neem dan zeker snel contact op!