CATERING VAN HOGE KWALITEIT
Foodstories verzorgt tot in detail uitgewerkte high-end cateringformules op het ritme van de seizoenen.  Het is voor ons telkens van uiterste belang dat uw evenement de ‘gastronomische touch‘ verkrijgt die het verdient. Door steeds respectvol om te gaan met traditiemens en omgeving plaatsten we reeds vele evenementen op ons curriculum.

ELKE MENU
Als traiteur staat bij ons de pure keuken op de eerste plaats. Dankzij een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van leveranciers en een even sterk team van gepassioneerde koks levert Foodstories steeds een hoog kwalitatief eindproduct voor uw evenement.
Samen met de klant kijken we naar de voeding-en-drank preferenties van de gasten. Zo bekoren we telkens iedereen op elk feest.
Omdat een evenement staat of valt met de kleine details engageren we ons steeds om ‘the extra mile’! Afwerkingdecoratie en precisie zijn de pijlers die u terugvindt in onze culinaire Food stories.

ELKE FORMULE
Elk evenement verdient zijn eigen cateringformule. Het is daarom dat het commerciële team van Foodstories steeds klaarstaat om naar de klanten te luisteren en samen tot een mooi geheel te komen.
Hapjes tijdens een receptie, buffet met walking dinner, open bar party, driegangenmenu op een trouwfeest,… Foodstories voorziet op maat gemaakte formules.
Of het nu gaat om een personeelsfeest, nieuwjaarsdrink, trouwfeest, etc. Als cateraar staan wij garant voor de high-endkwaliteitsafwerking van uw evenement.

UW OF ONZE LOCATIE
Uw event in: Antwerpen, Brussel, Gent, Kortrijk, Mechelen… geen enkele locatie of feestzaal in België kent nog geheimen voor ons!
Laten we samen op zoek gaan naar een plek waar uw evenement tot leven komt
Bekijk al onze exclusieve locaties op www.FOODstories.be