Frame21 is een multifunctioneel kantorencomplex met bruisende office community. Het complex kent een strategische ligging gevestigd te Herentals, vlakbij de E313 autosnelweg tussen Antwerpen en Hasselt. Middenin een economische topregio die elke dag groeit. De nabijheid van Afrit 21 maakt van Frame21 een uitgelezen locatie om even in de WIFI-Lounge te ontsnappen aan de files of om meetings te beleggen. Frame21 werd door Vacature.com verkozen tot ‘Hipste Werkplek’ en meest strategisch gelegen Business Center.

Strategische locatie

Frame21 ligt naast de E313 autosnelweg, op 35 kilometer van Antwerpen en 45 kilometer van Hasselt. Brussels Airport is slechts 70 kilometer verwijderd, de luchthaven van Antwerpen-Deurne bevindt zich op amper 30 kilometer. Ook de verbindingen naar Turnhout en Leuven zijn voortreffelijk.

Kantoren huren

Frame21 heeft voor elke vraag een kantooroplossing op maat van uw onderneming. Met de Full Service kantoren geniet u van een vast kantoor met alle diensten om optimaal te kunnen werken. De Flex kantoren vormen de budgetvriendelijke oplossing voor wie geen vast kantoor nodig heeft, maar er wel steeds één ter beschikking wil hebben wanneer dat gewenst is. De Virtuele kantoren bieden dan weer een vestigingsadres of maatschappelijke zetel met stijl terwijl de Starters Packs zorgen voor een inspirerende werkplek met uitstraling en op maat van jonge ondernemers. Een kantoorruimte huren vlakbij Antwerpen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Faciliteiten & Diensten

Volgens het one-stop-shop principe beschikt Frame21 over een brede waaier aan diensten en faciliteiten voor uw onderneming en uw medewerkers. Kwestie van u het leven makkelijker te maken! Of u nu kiest voor een virtuele, Full Service of Flex kantooroplossing, in de standaard huurprijs per maand zijn een brede waaier aan faciliteiten en diensten inbegrepen. Zo stelt Frame21u via Business Partner Alive Office een fulltime secretaresse ter beschikking, maar betaalt u enkel de tijd dat u haar nodig heeft. Frame21 beschikt tevens over een state-of-the-art datanetwerk met eigen dataroom. Alles wordt wekelijks onderhouden door huisleverancier 3IT.be. In Frame21 wacht u een trendy WIFI lounge om rustig te werken of te vergaderen terwijl u de files laat voor wat ze zijn. Een ontspannen borrel na een geslaagde vergadering kan in Bar21, de stijlvolle, multifunctionele bar van het Frame21 Business & Event Center. Last but not least beschikt Frame21 over een multifunctioneel sportdak met zomerterras, inclusief tennisveld, minivoetbalveld, basketbalveld, petanquebanen en sportbar.

Vergaderzalen & Meeting Center

Bent u misschien op zoek naar de ideale ruimte voor uw vergaderingen, teammeetings, interviews of evaluatiegesprekken? Het makkelijk bereikbare Frame21 beschikt over modern uitgeruste vergaderzalen en boardrooms, smaakvol ingericht door Drisag.

Frame21 beschikt over 4 vergaderzalen met een capaciteit voor respectievelijk 6, 10, 10 en 35 personen. Alle zalen zijn uitgerust met video & phone conference, smart boards, tv-schermen, audio- en dvd-apparatuur, lcd-projectoren en projectieschermen, terwijl het team van Frame21 zorgt voor de organisatorische ondersteuning voor, tijdens en na uw meeting. Internetaansluiting, telefoon, flip chart, white board, mineraal water, pennen en notitieboekjes zijn standaard inbegrepen in de huurprijs. Alle zalen zijn te huur per dag of per halve dag. Frame 21 biedt tevens een brede keuze aan cateringarrangementen.

Events

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw workshop, seminarie, receptie of bedrijfsevenement? Frame21 Business & Event Center beschikt over de accommodatie én de know-how om uw event optimaal te doen slagen. Met zijn goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheden, onderscheidt Frame21 zich van elke klassieke event locatie! In het Frame21 Business & Event Center heeft u de mogelijkheid om voor kleine én grote groepen (tot 250 personen) de ideale ruimte te vinden voor uw receptie , seminarie of team-meeting. Hiervoor kan u zowel gebruik maken van het Meeting Center, de imposante Lobby Business Lounge of de stijlvolle Bar21, het buitenterras en multifunctioneel Sportdak en The Garage met Italian lifestyle touch.