Group Huis Van Wonterghem kan bogen op jarenlange ervaring. Van intieme diners tot grootse evenementen, van congressen tot personeelsfeesten, van West-Vlaanderen tot ver daarbuiten: het team van Huis Van Wonterghem is niet aan zijn proefstuk toe en deelt graag zijn kennis en kunde met u.

Maelstede en Huis Van Wonterghem bieden een stijlvol kader voor al uw bedrijfsevents en vergaderingen. Geen steriele, onpersoonlijke omgeving maar sfeervolle zalen, zonnige oranjerieën en rustgevende binnentuinen.

De moduleerbare en polyvalente zalen voor zakelijke bijeenkomsten stralen een bijzondere klasse uit. Alle technische faciliteiten zijn voorhanden: wifi, flipcharts, LCD- projectoren en -schermen, pupiters, microfoons,… In alle zalen is automatische klimatisatie aanwezig, zodat u er in alle comfort kan vertoeven. U wordt culinair verwend: voor elke gelegenheid of event kan u rekenen op een excellente keuken en een uitmuntende service.

Wie bij ons een event organiseert, krijgt persoonlijke begeleiding van A tot Z. Een toegewijd lid van ons team volgt samen met u de organisatie van uw event nauwgezet op. Als bedrijf weet u dat maatwerk en oog voor detail belangrijk zijn, daarom bieden we u de gelegenheid om samen met ons team een bedrijfsevent uit te werken, volledig op maat van u en uw klanten. Bijzondere wensen naar licht en geluid, muzikale omlijsting, animatie, decoratie en aankleding? We werken samen uw totaalconcept uit. Al meer dan 75 jaar en drie generaties lang waakt de familie Van Wonterghem over de kwaliteit van de events en feesten die bij hen georganiseerd worden. Met die jarenlange ervaring en persoonlijke toewijding maken zij het verschil.

Steeds meer tevreden klanten wilden echter kunnen genieten van de troeven van Huis Van Wonterghem op locatie: thuis, op het bedrijf of op een locatie van hun keuze. Speciaal voor hen werd een hoogstaande traiteurdienst ontwikkeld: Van Wonterghem Catering. Met toewijding en kennis van zaken wordt het eten, de dranken en de bediening verzorgd van uw feest of evenement. Waar u het maar wilt.