Picobello – Feestmateriaal verhuur
Als één van de grootste spelers op de markt, bieden wij u de laagste prijzen aan. Geen schrik op kwaliteit wordt er niet ingeboet, want bij ons gaan prijs en kwaliteit hand in hand. Wat u bij ons bestelt wordt steeds met “Picobello” afgeleverd.

Naast onze kwaliteit bieden wij flexibiliteit. Picobello staat 24 op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar. Binnen een uur moet u een bestelling afhalen, op het laatste moment verandert er nog van alles. Dan garandeert Picobello u dat de bestelling aangepast is tegen de tijd dat u erom komt of het geleverd moet worden.

Daarnaast biedt Picobello u een uitgebreid assortiment. Vindt u het ergens anders niet, dan vindt u het bij Picobello. Vindt u het elders, dan vindt u het bij ons goedkoper.

Naast kwaliteit bieden wij ook kwantiteit. Wij bieden u een uitgebreid assortiment. Daar blijft het echter niet bij. Ons aanbod wordt regelmatig bijgewerkt, wij investeren dagelijks in nieuwe en trendy producten.

Bovenop dit alles biedt Picobello nog eens 20 jaar ervaring aan. Met een vast team staan wij steeds tot uw beschikking.

Uniek in België!
Picobello is de enige exporteur van opblaasbare Chesters in België. Daarnaast zijn wij de enige verdelers van de Blos en de Chester toog.