Kasteel Gravenhof – Eventlocatie rond Brussel

Kasteel Gravenhof is een prachtig historisch domein op slechts 12 km van hartje Brussel, op 1minuut rijden vanaf de Brusselse Ring, afrit 20 Alsemberg – Huizingen. Het is er aangenaam & zeer rustig verpozen op het grote zuiderse terras.

Dit charmante kasteel is vooral gekend als feest- en seminariecomplex, gelegen in een groene & kalme residentiële omgeving. Het is gerenommeerd voor zijn uiterst verzorgde walking dinners en banketten.
In deze weelderige groene streek is het kasteel Gravenhof de ideale plaats voor de meest uiteenlopende manifestaties ; huwelijksfeesten, banketten, seminaries, conferenties & productvoorstellingen.
De stijlvolle, moduleerbare & polyvalente zalen voor zakelijke bijeenkomsten stralen een bijzondere klasse uit, net als de 26 gerenoveerde luxekamers met 4-sterrencomfort.

De gezellige sfeer maakt recepties en banketten uniek en in het park zijn ruime parkings geïntegreerd.
In de onmiddellijke nabijheid vindt U tal van ontspanningsmogelijkheden (oa 18 holes golf Sept Fontaines op 6 km, Kinepolis, het Hallerbos enz.)

Infrastructuur
Het kasteel Gravenhof heeft 4 moduleerbare zalen die plaats bieden aan maximum 400 genodigden, en een zeer ruim en bijzonder mooi zuiderterras met fontein.
Al het modernste materiaal is ter beschikking, ook draadloos internet.
Residentiële seminaries appreciëren het comfort, het stijlvolle kader en de kalmte zowel van de polyvalente zalen als van de 26 luxekamers met 4-sterrencomfort.