De Thalassa is bij uitstek geschikt voor intieme particuliere en zakelijke evenementen.
De Thalassa is een gezellig partyschip met een capaciteit van 100 personen. Aan boord van de Thalassa bieden wij voor elk evenement maatwerk!

Praktische informatie
Partyjacht Thalassa is onderdeel van Diamond Cruises. Wie in “zee” gaat met Diamond cruises is verzekerd van een onvergetelijke belevenis aan boord van het gezellige Partyschip! Of het nu om een jubileum, trouwfeest, relatieontvangst, productpresentatie of een (zakelijk) evenement gaat. Het blijft het gezelligste schip van België!

Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten maar bovenal gezelligheid in een sfeervolle ambiance.

Het schip wordt met liefde onderhouden door de nautische crew en locatiemanager en heeft een prachtige uitstraling. Naast bovengenoemde opties zijn er nog veel meer mogelijkheden als het gaat om excursies en vaartochten.

10-100 gasten
Intiem gezellig schip
3 ruimtes: Salon/lounge/buitendek

Horecamogelijkheden
Laat u verrassen door originele en kwalitatieve gerechten, die een belangrijk deel van het succes van de avond vormen. Seizoen- en streekgebonden en daar waar mogelijk van kleine regionale leveranciers. Laat u verrassen door ons met een voor u samengesteld culinair concept.