Op zoek naar een huiselijke meetinglocatie in het groen maar toch centraal gelegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dit doen we door een warme sfeer te creëren in een mooie ruimte voorzien van alle professionele faciliteiten. We beschikken over een beamer, scherm, flipcharts, en conference camera. Er zijn ook break-out mogelijkheden zowel binnen als buiten.

Onze ruime zaal  is geschikt voor vergaderingen, meetings, opleidingen en teambuildings voor 10 tot 60 personen, steeds met daglicht en in verbinding met de buitenruimtes.

Opstellingen:

  • U-opstelling: 22 personen
  • Theateropstelling: 32 personen
  • Feestopstelling: 40 personen zittend aan tafel
  • Receptie-opstelling: 60 personen

Dit alles is gelegen in een prachtig kader met bos, boomhut (kan eveneens gehuurd worden) en zwemvijver.

We maken steeds offertes op maat, van ontbijtvergaderingen tot zakelijke diners, van één dagdeel tot een driedaagse.

We verzorgen zelf de catering. Alles wordt huisgemaakt met lokale producten – gezond, lekker, en aangepast aan uw dieetwensen. Dit is volgens vele bedrijven die hier reeds kwamen één van onze grootste troeven.

Ook voor begeleide workshops of  teambuildings kan je bij ons terecht. Wij bieden zelf kookworkshops aan en hebben een samenwerking met Bounce-it voor teamspelen en games op maat. Er is bovendien een augmented reality spel ter beschikking, volledig geënt op onze locatie.

Gezonde geest in een gezond lichaam? Boek met je team of deelnemers een yoga workshop, yoga lachsessie, of workshop stoelmassage.

We beschikken ook over een snooker en muziekinstallatie mocht bedrijvigheid uitmonden in een feestje.

We zijn bovenal een team dat het belangrijk vindt dat mensen zich goed voelen bij ons. Jouw geslaagde meeting is ons doel. Mensen samenbrengen op een mooie plek in een aangename sfeer kan tot onverwachte creatieve resultaten leiden. Daar doen we het voor.

Wij communiceren graag via mail, en bezorgen je een offerte binnen de 24 uur. Vanzelfsprekend mag je ons ook steeds telefonisch contacteren.

Graag tot binnenkort.