Business Events op ‘The Great Old’

‘The Great Old’, ‘Number One’, RAFC of nog ‘Den Antwerp’. Een Antwerps voetbalmonument met een haast mythische thuishonk: ‘Den Bosuil’ in Deurne, aan de Antwerpse rand. Voor de rasechte fans de hemel op aarde, voor de bezoekende tegenstanders nog steeds ‘De Hel van Deurne’ waar voetbalpassie wordt beleefd bij elke wedstrijd op de heilige grasmat.

MICE
De Bosuil is echter meer dan enkel voetbal. Na een grondige renovatie van het historische stadium, verwelkomt deze venue nu tevens MICE-events. Zo kan je De Bosuil afhuren als eventlocatie op niet-wedstrijddagen: meer dan 5.000m2 aan open en sfeervolle eventruimten in de groene stadsrand van Antwerpen. Deze unieke locatie, waar sport en business elkaar vinden, biedt verschillende grote ruimten met natuurlijk daglicht die volledig moduleerbaar zijn op maat van de klant. Een indrukwekkend panorama op het sfeervolle stadion van stamnummer 1 krijgt u sowieso erbij.

Congressen met break-out rooms, seminaries, beurzen, bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties of gala-avonden, De Bosuil is de geschikte locatie met een brede waaier aan eventruimten, met name de Diamond Lounge (382 m2), de Perszaal (234 m2), de One (2.017 m2), The Great Old (1.492 m2) en Restaurant 1880 (1.297 m2). Standaard inbegrepen in deze ruimten zijn meubilair, Tv-schermen voor visibiliteit en WiFi.

Strategische locatie
De Bosuil is bovendien strategisch gelegen en bijgevolg gemakkelijk bereikbaar via auto of het openbaar vervoer. De eigen wagen kan vlot worden geparkeerd op de grote parking die plaats biedt aan 850 auto’s.