A ROOM WITH A ZOO

Ben je nog op zoek naar een unieke locatie voor een receptie, diner, vergadering, seminarie, concert of congres? Het Flanders Meeting & Convention Center (part of Elisabeth Center) bevindt zich in het

hartje van ZOO Antwerpen. Verplaats je naar een natuurlijke omgeving met tropische dieren en een prachtige tuin en geef je business meeting een fenomenale boost. Alle opbrengsten gaan direct naar de natuurbehoudprojecten en onderzoeken van de ZOO Foundation.

EVENTS DIE NATUURBEHOUD STEUNEN

Gelegen in het hart van ZOO Antwerpen is het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (part of Elisabeth Center), als deel van de ZOO Foundation, een huis van dierenwelzijn, natuurbehoud en wetenschap. Dit geeft het een diepte en maatschappelijke verankering van formaat.

Chief Commercial Officer Anja Stas: “Elke eurocent die uitgegeven wordt in ons congrescentrum wordt beheerd door de ZOO Foundation en steunt direct het werk dat we verrichten rond dierenwelzijn, erfgoed, kweekprogramma’s, onderzoek en natuurbehoud. Dit alles ten gunste van het welzijn en de overleving van onze zoölogische vrienden.”

Bescherming van bedreigde diersoorten en onderzoek naar fundamenteel natuurbehoud behoort tot het DNA van het FMCCA.

NATUUR VOEDT, INSPIREERT, VERBINDT

Wetenschappers zijn overtuigd van de rol van de natuur op ons geluksgevoel. De natuur voedt de ziel, inspireert en verbindt. Dat is wat het FMCCA biedt: een congrescentrum omgeven door natuur, tropische dieren en een prachtige tuin. Je loopt na een intensieve meeting de ZOO in en laaft je aan het uitzicht op leeuwen en giraffen. Hoe goed verloopt een zakelijk gesprek onder het toeziend oog van de flamingo’s? Hoe verfrissend werkt een ochtendjog tussen de dieren voor een drukke dag? Kijken naar de natuur, de dieren, de bomen en planten versterkt, verbindt. Een congres of meeting krijgt een weergaloze boost. Uniek in de wereld. A Room with a ZOO.