Studio Six: catering op een unieke locatie 

Studio Six is de huiscateraar van AED Studios. In samenspraak met de filmstudio verzorgt Studio Six de exclusieve catering voor alle events op deze unieke locatie in Lint. Eventcatering op locatie behoort tevens tot de mogelijkheden.

Catering

Studio Six staat synoniem voor een eenvoudige, verse en verzorgde keuken. Immers, als bedrijfsrestaurant van AED Studios, verorberen de artiesten en het personeel van het mediabedrijf er dagelijks hun maaltijden. Voor de cateringservice bouwt Studio Six verder op dit principe van verse keuken en het team laat zich inspireren door de wensen van de klant om zo van zijn/haar event ook een culinair festijn te maken.

Capaciteit

Het bedrijfsrestaurant heeft een capaciteit van 250 personen waardoor Studio Six de ideale locatie is voor diners, recepties of ‘walking dinners’. Een apart VIP-terras op de eerste verdieping biedt tevens de mogelijkheid om zaken in een rustige omgeving te bespreken.

Studios

De site van AED Studios spreekt bovendien tot de verbeelding aangezien er maar liefst zestien studio’s ter beschikking staan voor uw evenement, afhankelijk van de grootte. Laat uw verbeelding spreken terwijl het team van Studio Six ervoor zorgt dat uw idee in detail wordt uitgewerkt. Studio Six staat u met raad en daad bij voor de keuze van de studio die het meest geschikt is voor uw event, hoe die kan worden ingericht en welke muziek daarbij past.

Dialoog met de klant

Studio Six werkt vlot in dialoog met de klant een cateringpakket op maat uit. Voor grootse of kleinere plannen, van BBQ’s tot een walking dinner: alles is bespreekbaar en wordt heel snel in een offerte gegoten.