Nautiv Antwerp – Event locatie aan het Mas

Feesten op niveau met zicht op het MAS en de haven.

Nautiv bestaat uit twee indrukwekkende zalen, die samengevoegd kunnen worden tot één geheel. In het midden staat een authentieke schouw, opgetrokken uit Belgisch marmer. Nautiv is gevestigd boven restaurant Lux en trekt daarmee events letterlijk naar een hoger niveau. Door de monumentale trappenhal word je overladen door een zeldzame weelderigheid nog voordat je binnen bent.

Bij Nautiv kan je terecht voor walking dinners, recepties, seminaries, productpresentaties, persvoorstellingen, huwelijken of feestelijke diners. Laat ons weten wat je event inhoudt en welke wensen je hebt, en we denken graag met je mee over de ideale feestformule!

Nautiv bestaat uit twee zalen: Bonaparte en Aldegondis. Een krakende houten vloer, een handjevol zuilen en een monumentale schouw liegen er niet om dat er hier een rijke historie ligt. Tel daar het zicht op het water nog eens bij en je hebt een buitengewone locatie!

Mogelijkheden
Een groot diner, presentatie, dansfeest of receptie? Alles kan bij Nautiv. We werken op maat van jouw wensen. En als je AV-materiaal nodig hebt, regelen we dat voor jou.

Capaciteit
Of het nu gaat over een diner voor 20 personen, een walking dinner voor 130 gasten, of een receptie met 70 genodigden, wij zorgen  steeds voor de meest aantrekkelijke set-up!

Faciliteiten
We kleden de zaal aan zoals jij het wilt. Van strak tot bijzonder feestelijk. Ronde of liever lange tafels? Ook dat bepaal jij. It’s your party!

Gastronomische formules
De keuken van Nautiv staat onder toezicht van Meesterkok Bert Zaman, sinds ruim 10 jaar chef bij Lux. Hij bepaalt de culinaire krijtlijnen en maakt de menu’s op.

Naast onze standaard groepsformules en drankenpakketten, kunnen uiteraard ook op maat werken.

Geen catering nodig, maar alleen een mooie locatie en een paar drankjes voor bijvoorbeeld een vergadering? Dan hebben ook nog twee zalen boven Mon, op 20 meter van Nautiv.

Op ’t bruisende Eilandje
Het Eilandje, omgeven door dokken, was jarenlang vergruisd, maar is vandaag de dag een bruisende stadswijk aan het water. Het indrukwekkende Museum aan de Stroom (MAS), het Red Star Line Museum en de prachtige renovatie van tal van gebouwen maken deze oude havenbuurt bijzonder hip.

Wie in Nautiv, gelegen tegenover het Bonapartedok, zijn event organiseert, pikt die levendige sfeer mee. Dankzij onze ligging op de eerste verdieping heb je een sensationeel uitzicht op het water, de boten en het MAS. Maar bij ons is het ook figuurlijk one level up. Nautiv staat voor klasse en de totaalbeleving.