De poorten van het prachtige Kasteel Ooidonk staan ook open voor uw evenement. Uw genodigden genieten volop van het indrukwekkende historische decor. ’s Avonds en ’s nachts baadt het binnenplein in een feeëriek licht. Zelden was een locatie zo onvergetelijk!

U kan er terecht voor tal van formules: presentaties, diners, walking diners, recepties, familiedagen, exclusieve diners, VIP vergarderingen,… . Dit wordt georganiseerd hetzij in het kasteel, hetzij in een tent op de imposante binnenkoer van het kasteel. (cfr voorwaarden)

Uw evenement kan gecombineerd worden met een begeleid bezoek in het kasteel of aan de tuinen. Ook het park voor het kasteel kan gebruikt worden voor activiteiten. 

De route naar het kasteel staat op de openbare weg aangeduid. Er is voldoende plaats om te parkeren in de Ooidonkdreef en op extra parkings van het kasteel. Voor grotere evenementen, raden we aan om een shuttle te voorzien tussen parking en kasteel.

Het kasteel is volledig ingericht waar verschillende generaties hun kunst voor meer dan 150 jaar brachten.
Een unieke omgeving waar luxe en geschiedenis, kunst en moderne faciliteiten samenkomen voor het welzijn van de weinigen geprivilegieerde.