@dmire is leidinggevend in het organiseren van Meetings Incentives Conferences Events, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Onze directie heeft bijna 40 jaar business ervaring, wat niet alleen een garantie is voor stabiliteit, maar tevens voor een ruime kennis van de markt, de verscheidene spelers en de wisselende omstandigheden waarin de dingen zich afspelen.

Naast onze zeer ruime ervaring bieden wij al onze partners een persoonlijke benadering aan. Creativiteit is een wezenlijk onderdeel in elk van de ons toevertrouwde dossiers. Samen met u werken wij sterke motiverende thema’s uit welke vertaald worden in passende logo’s, beelden en huisstijlen voor de evenementen. Ze lopen als een rode draad door het hele gebeuren heen en men vindt ze terug in elk design. Dit geeft aan het evenement een bijkomend pluspunt van professionalisme, stijl en rust.

Tevens is @dmire partner bij Hosts Global, Unique World en DMS en aangesloten bij Febelux, Site en MPI.

@dmire staat voor PASSIE. Passie voor het doen, het zijn, het creëren, het slagen. Hopelijk wil u die passie met ons delen!

Ons bedrijf heeft kantoren gevestigd in Antwerpen, Beersel (Hoofdkantoor), Brussel, De Panne, Gent, Amsterdam (NL), Luxemburg (L) en Bryansk (Rusland).

@dmire and you’ll return with a smile…