Een uitzonderlijk kader – geniet in stijl in het BELvue Museum

Grijp uw kans om uw evenementen te organiseren in een weelderig neoklassiek decor! Het BELvue Museum ligt vlak naast het Koninklijk Paleis van Brussel en biedt, dankzij de zes spectaculaire zalen, alle ruimte voor bijeenkomsten en een duik in de Belgische geschiedenis.

Geniet van een vleugje grandeur in een van onze vier voortreffelijke salons. De hoge ramen overspoelen elke kamer met licht en de decadente details, zoals marmeren schouwen, kroonluchters en sierlijk lijstwerk, stralen een sfeer uit van oude luxe die kan concurreren met een 19e-eeuwse koninklijke residentie.

Dompel uw gasten onder in de luxueuze pracht van het Atrium, ooit onderdeel van het Hotel Bellevue, nu vernieuwd tot een betoverende ontvangstruimte. Het magnifieke glazen dak laat natuurlijk licht binnen en creëert een elegant kader voor elke bijzondere gelegenheid. Stap naar buiten en ervaar het idyllische terras omgeven door weelderige tuinen – perfect als ontspanning op warme dagen! Of u nu een privé-evenement organiseert of feest viert met familie en vrienden, deze unieke locatie maakt het echt onvergetelijk.

Dankzij uw steun kan het BELvue Museum bovendien een verschil maken door alle opbrengsten van de zaalhuur te investeren in educatieve projecten rond burgerschap. Deze inspanningen hebbben elk jaar al meer dan 600 gratis workshops voor scholen mogelijk gemaakt!