Welkom in Spa

Gelegen op de heuvels van de thermale stad Spa verwelkomt het Radisson Blu Balmoral Hotel u in een natuurlijke omgeving, omringd door uitgestrekte bossen. Het Anglo-Normandische en ruim 100-jarige gebouw is in 2008 volledig gerenoveerd. Het combineert charme en klasse in een modern en elegant comfort.

Laat u verrassen en ontdek de prachtigste plaatsen van onze natuur, indrukwekkende kastelen, de Thermen van Spa, het beroemde golfoord “Royal Golf Club des Fagnes” en het oudste casino ter wereld. Het circuit van Spa-Francorchamps, door veel coureurs als het ‘mooiste circuit ter wereld’ benoemd, is ook zeker een bezoek waard.

Accommodatie

Het Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa beschikt over 106 kamers voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers, compleet met gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten op de kamer.  U voelt zich een vip in het Balmoral Wellness Center in het hotel in Spa, dankzij een massage, schoonheidsbehandeling of Turks bad, na aan uw conditie te hebben gewerkt in het fitnesscenter.

Meetings

Het Radisson Blu Balmoral Hotel bezit 6 volledig vernieuwde zalen met een totaal van 370 m² vergaderruimte. Alle onze zalen beschikken over natuurlijk daglicht en een volledig aanbod van moderne audiovisuele middelen. De grootste zaal met een oppervlakte van 180 m² biedt plaats aan 150 personen in theater opstelling of 120 personen in school opstelling. Met onze ‘Yes I Can!’ filosofie en ‘100% Guest Satisfaction’ garantie zal ons Meetings & Events team er alles aan doen om uw evenement tot een groots succes te maken.

  • MICE-capaciteit: tot 250 personen
  • Vergaderruimtes met daglicht
  • Privéterras voor jouw evenementen
  • Ruim aanbod aan buitenactiviteiten voor uw teambuildings
  • Zwembad & wellness
  • Fitnessruimte