Bijeenkomsten

Dolce La Hulpe Brussels is gespecialiseerd in het bieden van superieure bijeenkomst-ervaringen. Ons uiterst moderne Conferentiecentrum (4500m²) van Dolce La Hulpe Brussels combineert alle comfort, professionaliteit en rust die nodig zijn om een perfecte lokatie te creëren voor productieve en ontspannende bijeenkomsten, conferenties en seminars.

In het hart van het Zoniënwoud, dichtbij de stad Brussel, bied deze locatie sereniteit voor de uitwisseling van nieuwe ideeën.Bij Dolce La Hulpe Brussels is milieu-duurzaamheid de bijdrage aan een betere toekomst. We zijn trots op het bezit van het Gold Green Star IACC (International Association of Conference Centers)-keurmerk sinds 2011 en het Groene Sleutel-keurmerk sinds 2012.

Evenementen

Van privé-diners die de smaakpapillen zullen verwennen met regionale menu’s, tot haar groene, exclusieve omgeving die u voor altijd op het netvlies blijft, Dolce La Hulpe heeft u genoeg te bieden. De elegante, multifuntionele balzaal van 750m2is ideal voor groepen tot 625 personen. Er is tevens een privé-diner-ruimte voor groepen tot 50 personen. De tuinen en het terras bieden bovendien eindeloze mogelijkheden om van de mooie omgeving te genieten.

Activiteiten

Door middel van een mooie en rustgevende omgeving te bieden, wordt uw lichaam en geest gevoed. Met twee tennisvelden, mountain bike koersen, jogging paden, en een serie aan verschillende andere individuele-en groepslessen, zoals fitness- groepslessen, Nordic Walking, of de exclusieve teambuilding activiteit “The Cube”, biedt Dolce La Hulpe genoeg sport en plezier om te werken aan teambuilding.