Bij binnenkomst in het prachtige hotel De Witte Lelie voelt u zich altijd direct thuis. Het interieur en het creatieve design van de De Witte Lelie zorgen voor een unieke ervaring.

Je wordt omringd met een verleidelijke mix van stijl en karakter in Hotel De Witte Lelie, een opvallend trio van 17e-eeuwse witte gebouwen met puntgevels in het centrum van Antwerpen.

Met slechts 10 suites, een prachtige bloemrijke binnenplaats, twee heerlijke zitkamers met een open haard en de zeer intieme Bronze Bar, is dit een eigentijds stedelijk toevluchtsoord met een chique maar huiselijke sfeer.

Op zoek naar de perfecte ruimte voor uw volgende zakelijke bijeenkomsten, interviews en teamvergaderingen? Onze prachtige vergaderzaal is perfect voor kleine intieme vergaderingen en biedt voldoende ruimte voor 10 personen. Inclusief onze Samsung Flip 2, koffie- en theepauzes en indien gewenst een vers bereide lunch voor u en uw team in onze eetzaal.

Internettoegang, telefoon, flip-over, white board, mineraalwater, pennen en notitieblokken zijn standaard inbegrepen in de huurprijs. Alle zalen kunnen per dag of halve dag gehuurd worden.

Professionele evenementen

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw workshop, seminarie, receptie of bedrijfsevenement? De Witte Lelie is al meer dan 10 jaar een uitstekende keuze en heeft zowel de accommodatie als het oog voor detail om van uw evenement een succes te maken. Dankzij de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid en geweldig ontbijt, onderscheidt De Witte Lelie zich van elke klassieke evenementenlocatie met ruimte tot 150 personen. Contacteer ons voor uw volgende evenement!