Het was een plezier om samen te werken met de dames van Next Event. Altijd met een lach, verzorgden ze elk klein detail om dit evenement top te maken. We kregen tonnen positieve feedback.”

Mensen verbazen: dat is wat wij doen. Dat is onze passie, dat is waar we goed in zijn. Of je nu via een overweldigende conferentie prospecten wil lokken of je eigen personeel wil entertainen op een kerstfeestje waar zelfs de Kerstman jaloers op is, wij hebben er alvast goesting in. Met 20 jaar ervaring en een stevige scheut creativiteit, zoeken wij een verrassend concept dat we uitwerken tot in het kleinste detail. En dat zonder geheimen. In onze open structuur houden we je continu op de hoogte en heb je volledige controle over je budget.

Mensen verbinden: zo doen we het. Dat is ons ding. Een persoonlijke aanpak en fijne contacten met klanten en leveranciers zijn voor ons een evidentie. Als ‘huis-evenementenbureau’ zijn wij deel van jouw team, met dezelfde inzet en gedrevenheid. Kortom: enthousiaste medewerkers die je alléén betaalt wanneer je ze nodig hebt.

Mensen verrassen: dat is waarom we het doen, elke dag opnieuw. We zijn een kleinschalig bureau met een gigantische gedrevenheid. Als eigenaars van Next Event, smijten wij ons meer dan 100 procent. Wanneer jouw evenement op tafel ligt, krijgt dat onze volle aandacht.