Cover Flooring is een gerenommeerde speler op de Belgische eventmarkt, gespecialiseerd in tijdelijke vloerbekleding. Of het nu gaat om een beurs, bedrijfsevenement of privéfeest, dankzij onze eigen professionele plaatsingsdienst kunnen wij snel onze diensten aanleveren op uw maat.

Cover Flooring streeft er naar om de ecologische voetafdruk op uw evenement te verminderen. Wij doen dit door enerzijds gebruik te maken van duurzame grondstoffen en anderzijds door het aanbieden van een uitgekiend recyclage-programma.

Cover Flooring maakt deel uit van textielgroep SommerNP. Dit betekent dat een groot aantal voordelen ook uw voordelen zijn, zoals een uitgebreid assortiment op voorraad en zelfs een eigen R&D afdeling.

Full service, dat is wat Cover Flooring kan bieden.

Van creatief meedenken aan uw concept tot ophaling van het tapijt, dat is full service.  Om ons recyclage-concept ten volle te kunnen benutten kan u het beste dienst doen op onze ervaren medewerkers.  Levering, plaatsing en ophaling door het efficiënte Cover Flooring team garandeert ons dat wij het tapijt voor 100% kunnen recycleren. Op die manier beschikt u ook over slechts één aanspreekpunt!