Uw vergaderingen en evenementen krijgen een nieuwe dimensie in het Brussels Marriott Grand Place. Het hotel is het paradepaardje van Marriott, in het hart van de Europese hoofdstad, met een gemakkelijke toegang tot de verschillende kantoren districten, de Europese instellingen en het Eurostar treinstation. Het hotel kijkt uit op één van Europa’s grootste voetgangerszones, wat u toelaat om van uw vergadering een balans van werk en plezier te maken met een wandeling langs de beroemde Brusselse monumenten.

Het hotel heeft 221 kamers in een kader dat hedendaags en klassiek design combineert en daarmee een aangename locatie creëert voor het typische stadsleven. De filosofie van het Marriott merk staat voor gesofisticeerd chique met focus op service en oog voor detail, we noemen dit “Hosting Brilliantly”. Ons recent gerenoveerde Mid Town Bar & Grill restaurant is de perfecte setting voor een rustig ontbijt en tevens een gerenommeerd adres voor steak liefhebbers met een top selectie van rundsvleeswaren.

Tijdens uw vergadering in ons hotel, zal u bijgestaan worden door ons team van evenement experten en onze evenement manager, die u ten allen tijde kan contacteren via onze Redcoat app. Daarnaast inspireren we u graag om een unieke ervaring te creëeren, voor zowel een netwerk evenement als brainstorming vergadering, het Marriott Meetings Imagined platform geeft u 1001 creatieve ideeën.

In totaal hebben we 7 flexibele vergaderzalen, inclusief een grote balzaal met een capaciteit voor 400 personen, welke een perfecte combinatie bieden voor evenementen en vergaderingen van verschillende proporties. Voor een moderne en out of the box setting, raden we Studio 1 aan waar een productieve vergadering eveneens uw creativiteit aanmoedigt. Voor grotere evenementen werken we samen met externe evenement locaties en staan we u graag bij met verder advies.

Dit hotel is de perfecte locatie voor uw evenement, en we garanderen u een Briliante ervaring.