Meet in Flanders – Toerisme Vlaanderen – Conventiebureau Vlaanderen

Meet in Flanders, het congresbureau van Toerisme Vlaanderen, is verantwoordelijk voor de promotie en ontwikkeling van Vlaanderen & Brussel als top meetcentive bestemming.

Het professionele team van Meet in Flanders is een essentieel contactpunt voor meeting planners die een congres, seminarie of evenement in Vlaanderen willen organiseren. Het team heeft een sterke productkennis en biedt kosteloos en inspirerend advies. Meet in Flanders brengt u in contact met de juiste aanbieders op de meetcentive markt. 

“Flanders a place to meet”

Vlaanderen is ongetwijfeld een populaire bestemming voor congressen en meetcentives en heeft veel troeven als zakenbestemming. Denk maar aan de bereikbaarheid, het gevarieerde aanbod, de de korte afstanden tussen de kunststeden, de meertaligheid en de kwaliteitsvolle infrastructuur.

Zij die bekend zijn met het goede leven voelen zich onmiddellijk thuis in Vlaanderen. Waarden, kwaliteit en diversiteit zijn samen terug te vinden in deze regio die gekend staat voor zijn ‘art de vivre’ en baanbrekend vakmanschap. Van kunsten en erfgoed, mode en design tot de rijke eet- drink- en tafelcultuur, Vlaanderen biedt het ideale kader voor een geslaagd congres of seminarie. U kunt niet alleen vergaderen in prachtige special venues en kwalitatieve congrescentra, Vlaanderen is ook dé bestemming voor originele incentives. Kortom Vlaanderen staat gelijk aan tevreden congressisten.

Kiezen voor Vlaanderen is kiezen voor:
– Schitterende toegankelijkheid
– Uitstekende infrastructuur
– Aantrekkelijke toeristische bestemming
– Goede prijs-kwaliteitverhouding