Hasselt, verrassend veel variatie op wandelafstand

Wie Hasselt hoort, denkt vaak meteen aan jenever, speculaas en shoppen. Drie dingen die inderdaad onlosmakelijk verbonden zijn met de stad. Maar wist je dat Hasselt zich ook perfect leent als locatie voor een bedrijfsevent?

Hasselt is goed bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer. Het station ligt vlak bij de stadskern en je vindt her en der carpoolparkings met gratis pendeldienst. Binnen het compacte stadscentrum (800m doorsnede) wandel je letterlijk van de ene locatie naar de andere. Geen tijdverlies door ingewikkelde verplaatsingen dus.

Hasselt zal je zeker en vast verrassen met zijn special venues. Je kunt er vergaderen in de rustgevende Japanse Tuin, netwerken in het majestueuze Huis de Corswarem of zelfs een personeelsfeest organiseren op de Abdijsite van Herkenrode met zijn rijke historiek.

Op gebied van kennis blijft Hasselt zeker niet achter. Er liggen, naast de universiteit, meerdere hogescholen waar enkele zeer specifieke en (voor Vlaanderen) unieke opleidingen worden aangeboden. Ook telt de stad twee incubatoren: Mia-H voor de fashionindustrie en Corda Incubator voor jonge, innovatieve start-ups. Inspiratie genoeg dus.

Ook de Hasseltse horeca draait op hoog niveau: van een zakendiner of gastronomisch tafelen met collega’s tot een teambuilding in een hippe cocktailbar. Keuze genoeg. Een goede zaak, want de affiniteit van zakelijke partners gaat gedeeltelijk…door de maag. Heerlijk overnachten kun je vervolgens in één van de businesshotels of in een knusse B&B.

Wil je graag een programma op maat samenstellen? Meet in Hasselt neemt dat tijdrovende veldwerk graag over. Deze objectieve service van de Stad Hasselt gaat volledig uit van jouw wensen. Kosteloos.