Op de bovenste verdiepingen van de iconische toren ‘Le Crayon’ in ‘Lichtstad’ Lyon biedt het Radisson Blu Hotel Lyon een unieke plek om te verblijven. Met uitzicht op de stad biedt elk van de 245 slaapkamers en 11 vergaderzalen een panoramisch uitzicht op het historische stadscentrum, de Alpen en de Mont Blanc.

Gemakkelijk bereikbaar
Het Radisson Blu Hotel Lyon is gelegen in het hart van de zakenwijk Part-Dieu, op slechts 5 minuten lopen van het TGV-treinstation en op amper 25 minuten van de internationale luchthaven Saint-Exupéry. Het hotel is locatie voor uw evenementen en zakenreizen.

Vergaderingen en Conferenties
Experience Meetings® van Radisson Blu is een innovatief concept en de sleutel tot succesvolle ontmoetingen dankzij een combinatie van moderne technologie en hoge kwaliteit, evenals een toegewijd team dat de noden van uw evenementen nauwgezet opvolgt. Snel Wi-Fi is inbegrepen voor elke deelnemer. Het Radisson Blu Hotel Lyon zet al zijn knowhow ter beschikking voor uw evenement en zorgt voor een succesvolle ervaring. Het hotel beschikt over een vergaderruimte van 500 m². Deze bevindt zich op de 32ste verdieping van de toren, met een prachtig 360°-panorama op de ganse stad. De 11 flexibele vergaderzalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht en kunnen tot 350 gasten verwelkomen. Als er meer ruimte nodig is, kunnen 7 Superior Rooms ook in vergaderzalen worden veranderd. Uw vergaderruimte kan worden verdeeld en uitgebreid volgens uw behoeften. Telkens u een vergadering of evenement bij het Radisson Blu Hotel Lyon boekt, kunt u Gold Points® verdienen in het programma ‘Club CarlsonSM for Planners’. Meld u aan bij clubcarlson.com om punten te verdienen voor Award Nights, upgrades en nog veel meer.

Catering
De Celest Bar & Restaurant®, tevens gelegen op de 32ste verdieping, biedt een ongeziene culinaire ervaring met voortdurend nieuwe inspiraties. Chef-kok Fabrice de Flue neemt de gasten mee op culinaire reis: elke maaltijd is uniek bereid met wereldse invloeden en gepresenteerd op een creatieve en geïnspireerde manier.
De Celest Bar® is de ideale locatie voor ontmoetingen. Gasten kunnen er in kleine groepen genieten van een heerlijke cocktail.
Een prachtige setting, geschikt voor uw zakelijke en privé-evenementen.

Slaapkamers
De 182 standaardkamers hebben een adembenemend uitzicht op de Franse Alpen en de Mont Blanc. Ze bieden een optimaal comfort dankzij gratis snelle Wi-Fi en een flatscreen televisie. De 56 Business Class Rooms en 7 Superior Rooms bieden uitzicht op de oude binnenstad en de basiliek van Fourvière. Met een zelfde comfort als de standaardkamers zijn deze kamers tevens voorzien van een Nespresso®-apparaat, badjassen en slippers.