Crowne Plaza Brugge heeft een unieke locatie in het centrum van het prachtige Brugge. Het hotel is ideaal voor een tot in de puntjes georganiseerd residentieel seminarie, kick off event of management meeting met of zonder diner. De 96 ruime kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle comfort. WIFI is gratis in het hele hotel.

Met 12 flexibele moderne maar ook historische zalen tot 370 personen is dit het grootste vergaderhotel in hartje Brugge. Uniek is de Sint-Donaas met fundamenten van deze middeleeuwse kerk, zeer geschikt voor een conferentie of gala diner.

Het restaurant PlazaCafé is elke dag open voor ontbijt, lunch & diner. De Chef en zijn team bereiden met alle zorg en locale producten uw lunch of diner. Een walking lunch, diner met zicht op de mooie Burg of een galadiner in de historische Sint-Donaas, wordt bereid met een Belgische toets en geserveerd met een glimlach.

Het hotel beschikt sinds vele jaren over de ‘Groene Sleutel’, een internationaal ecolabel voor de sector.

Het binnenzwembad, fitness & sauna zijn gratis te gebruiken voor hotelgasten. Verder is er een ruime ondergrondse parking inclusief 2 oplaadpunten voor elektrische wagens. Hiermee bieden we een totaalpakket aan faciliteiten met een professioneel & gepassioneerd team dat klaar staat om u een onvergetelijk event te bezorgen.

Virtual 360° tour Crowne Plaza Brugge