Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas is één van de nieuwste hotels in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost, het zakencentrum in de hoofdstad van Nederland, op slechts een boogscheut van het bruisende centrum van Amsterdam. Met een ruime lobby, veel daglicht en de typische trap als blikvanger in het midden van de lobby, is het dé plek om elkaar te ontmoeten. Het hotel beschikt over 98 standaardkamers, 21 premium kamers en 56 superior kamers. Alle kamers zijn ontworpen met comfort en gemak in gedachten en zijn geschikt voor elk type reiziger.

Geniet van de smaak van Scandinavië in ons restaurant GåRD Taste Scandinavian, uw natuurlijke woonkamer in de buurt! Ons restaurant vindt zijn roots in de Scandinavische keuken. De smaken worden geplukt uit de oude Scandinavische kookboeken en we hebben de recepten omgezet naar een eigentijdse keuken.
Bent u op zoek naar een plaats om uw sociale evenement, conferentie of bestuursvergadering te plannen? Het Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas is de perfecte locatie. We tellen zes vergaderruimten en kunnen maximaal 140 personen herbergen. De vergaderzalen zijn uitgerust met hi-tech AV, high speed Wi-Fi en natuurlijk daglicht.

Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas is gunstig gelegen op loopafstand van het metrostation en het treinstation Bijlmer Arena en ligt op korte afstand van de luchthaven van Schiphol. Het hotel wordt omringd door concertlocatie Ziggo Dome, de AFAS Live, voetbalstadion Johan Cruijff ArenA, een grote IMAX-bioscoop en winkelzone Arena Boulevard.