Frisse blik, diepe kennis

Het Belgian Limburg Convention Bureau (BLCB) is een nieuw platform (2016) dat het congrestoerisme in Limburg promoot en faciliteert. Met een frisse onafhankelijke blik benutten we creatief de vele Limburgse troeven voor professionele events. Dat gebeurt onder de paraplu van Toerisme Limburg vzw, hét kennisbureau voor toerisme in Limburg.

Makkelijk en snel op zoek naar vergader en incentive mogelijkheden binnen Limburg? Ga naar www.blcb.be en gebruik onze slimme zoekmachine die u direct in contact brengt met de ondernemers.

Belgisch Limburg

Je congres, meeting of vergadering in een stimulerende omgeving? Welkom in Limburg. Gastvrij, bourgondisch én verrassend vernieuwend.

Haal inspiratie uit ons pionierschap, onze ongerepte natuur, ons sfeervol industrieel erfgoed en onze historische steden. Er is altijd wel een locatie die perfect aansluit bij je thema of plannen. Vergaderruimtes, hotels, restaurants, of net dat ene unieke plekje… BLCB selecteert ze graag voor jou. Kosteloos en onafhankelijk. Ook dat is Limburgse gastvrijheid.

In het hart van de Euregio

België telt 10 provincies. Alleen de provincie Limburg grenst aan Nederland, Duitsland én de regio Luik. Een ideale ligging dus in het hart van de Euregio, ver weg van de verkeersdrukte rond Antwerpen en Brussel. Maar vooral: een regio die de diverse omringende culturele invloeden heeft gevormd tot een heel aparte aangename atmosfeer.

Limburg is compact maar heeft toch heel afwisselende decors. De romantische Voerstreek, fruitig en historisch Haspengouw, watersportminnend Maasland en de bosrijke Kempen. Steden, natuurgebieden, erfgoed: ze liggen hier allemaal op een kleine oppervlak. Met het grensverleggende fietsroutenetwerk als verbindende factor.