Welkom in Brussel

Het Steigenberger Wiltcher’s, Brussels biedt een strategische locatie op de Louizalaan, op 20 min wandelen van het Koninklijk Paleis en de Grote markt, 5 min met de auto van het Zuid Station (Eurostar/Thalys terminal) en 20 min verwijderd van de internationale luchthaven van Zaventem. Aangezien het hotel gelegen is in het hart van Brussel, ligt het tevens dichtbij het Europese district en het historische centrum.

Ontspan in de ruimste kamers van Brussel

Elk van de 225 kamers en 42 suites geven een ongeëvenaard gevoel van ruimte en comfort. Ze bieden alle faciliteiten aan die men van een 5 sterren hotel verwacht: marmeren badkamers met douche en bad, koffie machine, Ipod docking station, satelliet televisie etc. Of het nu gaat om een Classic kamer of de Royal suite, het Steigenberger Wiltcher’s biedt U de meest luxueuze en ruimste kamers aan in Brussel.

Uw evenement op maat

Het Steigenberger Wiltcher’s voorziet 1100m² ruimte voor professionele vergaderingen, seminaries, cocktails, tentoonstellingen en diners. De Ballroom is de grootste in de stad zonder pilaren en kan gebruikt worden voor evenementen tot 600 personen, zij kan ook onderverdeeld worden in drie aparte ruimtes. De 10 andere zalen profiteren allemaal van daglicht en kunnen 10 tot 80 personen verwelkomen in verschillende set-ups.

Faciliteiten:

Loui Bar is een geliefde ontmoetingsplek voor de Brusselse society. U hebt de keuze uit Belgische bieren, verfrissende cocktails en verfijnde spiritualia.
Loui Cuisine stelt seizoensgebonden gerechten voor aan de hand van de expertise van onze chef Tjaco Van Eijken.
Laat u verleiden door deze gezellige plek die je zal verrassen door zijn zorgzame service en unieke gerechten.
U wilt zich ongestoord overgeven aan het genot van een sigaar uit Cuba of de Dominicaanse Republiek? Onze D-Lounge verwelkomt u dagelijks met geselecteerde tabakswaren.