Ostend Sea P’Lace: Uniek eventcenter aan zee

Ostend Sea P’Lace bestaat sinds midden 2012 en situeert zich in de Koningin der Badsteden Oostende, dit tussen het strand en de Wellington renbaan en het Wellington golfterrein. Het eventcenter beschikt over 3 gerenoveerde zalen in belle-epoque stijl met een moderne toets die telkens moduleerbaar zijn aan uw wensen.

Daar de zalen flexibel zijn kunt u bij ons terecht voor zowel privé- als bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om congressen, meetings, conferenties, seminaries, beurzen, productvoorstellingen, modeshows, personeelsfeesten, diners, walking dinner, teambuilding activiteiten, familiefeest of uw huwelijksfeest, u kunt terecht in onze zalen voor elk type event. Dit vanaf 50 tot en met 2750 gasten.

HIP’O is de grootste zaal met rondom rond een groot terras en beschikt over een totale oppervlakte van 1470 m² binnen en 2000 m² buiten. Daarnaast bevindt er zich in de zaal nog een mezzanine van 445m² die uiterst geschikt is voor een ontvangstreceptie of koffie pauze met zicht op zee.

O’Drome is de kleine broer van de hippodroom en bevindt zich er net naast. Deze zaal beschikt over een totale oppervlakte van 440 m² met daarnaast nog een terras van zo’n 200 m².

Als laatste is er nog de VIP-zaal met een prachtig zicht op de renbaan en het golfterrein en beschikt over een oppervlakte van 250m².

Alle zalen beschikken over natuurlijk daglicht, standaard verlichting als ook WIFI en/of een wired netwerk. Daarnaast heeft u ook een parking ter beschikking met 200 plaatsen als ook bevinden zich 3 grote parkings binnen een straal van 500 m. Ook aan overnachtingsmogelijkheden is er geen gebrek met een 3- tal hotels op wandelafstand.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en het team staat alvast voor u klaar met de nodige adviezen om uw event vlekkeloos te laten verlopen.

Naargelang uw behoeften en het type event bekijken we welke zaal het beste voor u past.

“Sea“ you @ Ostend Sea P’Lace?