Het viersterrenhotel Saint Sauveur heeft een unieke uitstraling en een design interieur in warme harmonieuze kleuren. Het hotel is centraal gelegen op slechts 100 meter van het strand en het casino. De 46 hotelkamers zijn comfortabel en modern en zijn voorzien van badkamer met bad of douche, haardroger, telefoon, televisie, minibar, safe en wifi. U kunt bovendien gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna, alsook de wellnessfaciliteiten van het zusterhotel Aazaert aan de overkant. Daarnaast beschikt het hotel over een privéparking die u vooraf dient te reserveren.

Saint Sauveur biedt keuze uit 4 verschillende kamertypes: de standaardkamers, designkamers, design junior suites en design suites. De design suites beschikken over een eigen bubbelbad. Het uitgebreid ontbijtbuffet is bij elke kamer inclusief en u krijgt de mogelijkheid om uw verblijft uit te breiden naar halfpension.

Restaurant Starckx

Restaurant Starckx is het restaurant van Hotel Saint Sauveur. De keuken werkt uitsluitend met dagverse producten, biologische groenten en ingrediënten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Het restaurant biedt naast de mogelijkheid om à la carte kaart te dineren ook driegangen-, viergangen-, keuze- en verrassingsmenu’s aan.

Restaurant Starckx en Hotel Saint Sauveur behoren tot de groep WP Hotels & Events. De gehele groep omvat ondertussen 5 hotels, 2 restaurants, 7 appartementen op de Zeedijk, 16 nieuwbouwappartementen in de binnenstad – met binnentuin – en naast Het Witte Paard ook de eventlocaties Kusttheater ’t Colisée en de polyvalente feestzaal Pantheon Palace. In 2021 vierde de groep zijn 85-jarige bestaan. De lange traditie van jaarlijkse zomershows blijft gelden als uithangbord, maar sinds de herinrichting van de evenementenzaal in 2017 kan de groep veel meer hosten dan enkel revues. Dinnershows, bedrijfsfeesten op maat, productpresentaties, huwelijken en seminaries zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. WP Hotels & Events organiseerde er al bedrijfsfeesten op maat voor o.a. VVOV, APM-terminals, Plopsa, Pearl, Pepsico, Moore, LG en New Holland.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest, marketingactie, trouw of seminarie, dan bent u bij Het WP Hotels & Events aan het juist adres. Ons ervaren team zorgt er keer op keer voor dat elk evenement tot in de puntjes wordt georganiseerd.