Het Ghent Marriott hotel is verkozen tot het beste hotel van België door Tripadvisor in 2022. Het Restaurant Midtown Grill Gent was de publieksfavoriet van 2023 – met een score op The Fork van 9/10.

Centraal gelegen in Gent, één van de mooiste historische steden van België, Europa.

Ontdek het bruisende hart van Gent in het Ghent Marriott Hotel. Dit uitzonderlijk staaltje architectuur is gelegen in het hartje van de stad Gent, aan de oevers van de Leie. Of u hier op zakenreis bent, voor een speciale gelegenheid of gewoon om de lokale cultuur op te snuiven, het Ghent Marriott Hotel biedt u dé perfecte uitvalsbasis: 139 luxueuse kamers en 11 suites alsook 500 m² vergaderzalen.

Het glazen atrium met daarin de Poppi Bar dient als een gezellige ontmoetingsplaats waar u even tot rust kan komen in het hart van de stad. Het restaurant, Midtown Grill, is de ideale locatie om te genieten van een gezellig en vooral verrukkelijk diner. De chef focust op het creëren van heerlijke gerechten met kwalitatieve, lokale en seizoensgebonden producten.

Voor het comfort van zijn gasten biedt het hotel ook een ondergrondse parking. Marriott brengt hier de geschiedenis en de nieuwste modetrends harmonieus samen, net zoals in de rest van de stad!