Antwerpen, een reis of een bestemming?

Er is geen beter gevoel dan eindelijk aankomen op je bestemming. Het maakt niet uit hoe lang de reis geduurd heeft, aankomen in Antwerpen Centraal Station is een unieke ervaring. Het is onmogelijk om het gebouw recht tegenover het station niet op te merken. Het Radisson Blu Astrid hotel is genoemd naar het plein waarop het gelegen is. Over de architecturale buitenzijde van het hotel zijn de meningen verdeeld, maar eer wordt vaak gesproken over het iconische gebouw. Eens u binnenwandelt in het hotel, ervaart u de sfeer van een hotellobby waar mensen aankomen voor een zakelijke afspraak of onderweg zijn naar hun vergaderzaal, relaxen in de bar na een lange werkdag of op zoek zijn naar wat rust in hun kamer.

Met 15 flexibele vergaderzalen en gratis draadloos internet voor iedereen, is het Radisson Blu Astrid hotel één van de beste vergaderlocaties in Antwerpen.
Organiseert u een productieve bijeenkomst? In het Radisson Blu Astrid vindt u inspirerende meeting pakketten. Een evenement, meeting, incentive, congres of receptie – wij passen ons aan.
Catering nodig? We serveren tijdens de meetings Brain Food. Wij zijn ervan overtuid dat de juist voeding kan bijdragen tot de efficiëntie van ons brein. We kunnen ons concentratievermogen vergroten, terwijl we tegelijk de stressniveau’s verlagen – alle juiste ingrediënten voor een succesvolle meeting. Geniet van comfortable accomodatie in één van onze 253 gerenoveerde kamers, suites of apartmenten, die een tijdloze stijl en moderne voorzieningen aanbieden. Het uitgebreide fitness centrum, het zwembad met jacuzzi en de sauna zijn gratis te gebruiken voor hotelgasten.