Ibis De Panne is een nieuw, modern en trendy hotel dat is gelegen middenin het centrum van De Panne, vlakbij het strand. Deze centrale, doch rustige locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals tram of trein. Bovendien beschikt het hotel over een ondergrondse parking voor wie met de auto komt.
Ibis De Panne telt 79 kamers die allemaal zijn voorzien van airconditioning. Uiteraard is Wi-Fi gratis.
Gasten kunnen profiteren van de diverse faciliteiten voor een aangenaam verblijf, zoals fietsverhuur, sportaccommodatie in de buurt, ticketverkoop en gadgets in de boetiek.

Catering
Genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet voor een perfecte start van uw dag kan van 4 tot 12. De Ibis bar serveert bovendien lichte en lokale gerechten en dranken 24 uur per dag.
Wij voorzien inhouse catering voor groepen.

Vergaderen
Het hotel is beschikt over een hightech uitgeruste vergaderzaal, perfect voor kleine meetings. Ibis de Panne is trouwens een ideale locatie voor incentives of een teambuilding, dankzij de nabijheid van het strand (700m) en dit voor een capaciteit tot 150 personen. Het hotel werkt met vaste partners en het aanbod voor teambuildings is zeer uiteenlopend: van zeilwagenracen tot cocktailworkshops in een kasteel! De ontbijtzaal kan bovendien ook in de namiddag gebruikt worden als vergaderruimte of voor workshops.

Wij zijn partnerhotel van Plopsaland.