Bedford Hotel & Congress Centre – Conferentie hotel in Brussel

Het Bedford Hotel & Congress Centre heeft 18 volledig uitgeruste conferentiezalen, die ook gebruikt kunnen worden als break out rooms. Met een totaal van 2660 m², bieden wij een van de grootste ruimte in het centrum van Brussel aan. Conferenties zijn ook welkom vanaf 10 personen tot 1000 personen. Wij hebben onze eigen ruime keuze aan professionele technische apparatuur en gespecialiseerd technisch personeel. Alle kamers zijn voorzien van natuurlijk licht, airconditioning en kunnen flexibel worden gerangschikt volgens de behoeften van de organisatoren.

De Armstrong congrescentrum bestaat uit (805 m²) en 2 ruimtes van 348 m² elk, die kunnen worden gebruikt voor stands, cocktails, koffiepauzes, warme en koude buffetten en zelfs auto-presentaties. De Armstrong kamer is onze grootste zaal, met een plafondhoogte van 5,40 m.
Het is een multifunctioneel en multimedia “Art Deco” stijl kamer en voorzien van een 40 m² scherm. U kan hier uw meeting of vergadering houden.De kamer is uitgerust met LED verlichting en kan verandert worden in een kamer met een mooie en warme sfeer voor een gala diner, cocktail, workshop, teambuilding evenement of tentoonstelling.

Het congrescentrum is direct gerelateerd aan parkeren.

Galileo in de kamer op de 8e verdieping met een panoramisch uitzicht van de belangrijkste attracties van Brussel.Deze kamer met veel daglicht is geschikt voor een breed scala aan evenementen. Het grote terras, met het unieke uitzicht op de stad, staat tot uw beschikking voor koffiepauzes of een lekker glaasje tijdens een cocktail.

Virtual tour