kmo-insider is een maandelijkse nieuwsbrief voor actieve managers en bevat nuttige informatie over wetgeving en fiscaliteit tot informatie over sociale zaken. kmo-insider bevat alles wat een ondernemer moet weten. Aan de hand van een panelgesprek en bijhorend redactioneel dossier, werpt kmo-insider elke maand ook nog een blik op 1 à 2 sectoren. Korte persberichten, vaste columns & rubrieken en mensen in beweging zijn waarden die elk bedrijf van de actualiteit op de hoogte houdt.

kmo-insider wordt gratis per post verspreid naar bedrijven met 5 tot 999 werknemers in  provincie Antwerpen (arrondissementen Antwerpen en Mechelen), ook buiten deze regio worden selectieve distributie verspreidt over Waasland, Vlaams-Brabant en economische as Brussel-Gent. Het B2B-magazine heeft een totale oplage van:

– 12.500 exemplaren (standaardoplage, in mei/november wordt ons reportagemagazine Ambassadeurs toegevoegd)
– 18.000 ex. tijdens de bewaarnummers in maart en september

Vierentwintig keer per jaar wordt er ook een redactionele nieuwsbrief uitgestuurd naar 52.340 opt-in adressen met daarin een overzicht van de 8 recentste artikels.

kmo-insider is tevens initiatiefnemer van het jaarlijkse netwerkcongres kmo-connected.

Gratis uw nieuws, op onze website
Naast de maandelijkse printuitgave, is er online een interactieve community met niet alleen al het redactionele nieuws van onze redactie (dat verschijnt in het magazine), maar ook user generated content onder de vorm van persberichten en agendapunten.