Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is een uitzonderlijk mooi gelegen bedrijventerrein in het groen met kantoorruimte en laboratoria voor starters, groeiers en grote bedrijven actief in de sector Gezondheid & Milieu. Het Wetenschapspark is echter meer dan dat. Immers, in de Incubator Darwin vind je bovendien de inspirerende Boardroom Toxodon terug, alsook het even indrukwekkende Auditorium Beagle met zicht op een mooie waterpartij.  Zo kan je in het Wetenschapspark tevens terecht om er je opleidingen, netwerkevenementen of boardmeetings te organiseren. 

Boardroom Toxodon

Je zal je gasten verbazen met Boardroom Toxodon als locatie voor je vergadering. Deze vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping van Incubator Darwin. Een panoramisch zicht op de achterliggende waterpartij zorgt meteen voor een uitstekende eerste indruk. De lichte ruimte, het mooie interieur en het aanbod dranken en versnaperingen vanuit de bar staan mee garant voor een goede meeting. Deze boardroom is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en break-out sessies tot 16 deelnemers. Naast een prachtig uitzicht en veel daglicht is deze vergaderruimte uitgerust met Wifi, scherm, beamer en whiteboard.

Auditorium Beagle

Auditorium Beagle is een volledig uitgerust auditorium met zicht op groen en water. Deze ruimte leent zich perfect voor opleidingen, presentaties, lezingen of persvoorstellingen tot 72 personen. Net zoals Toxodon beschikt Beagle over Wifi, scherm, beamer en whiteboard. Bovendien is het auditorium voorzien van een spreekgestoelte en bestaat de mogelijkheid om de infrastructuur aan te passen voor een panelgesprek.

Foyer

Tussen vergaderingen door neem je vlot een break in de lichte foyer met gezellige koffiebar. In combinatie met de foyer lenen Boardroom Toxodon en Auditorium Beagle zich tevens tot netwerkevenementen of symposia met cateringfaciliteiten van Coffee Bar Harriet.

Isala

Vind je tussen het aanbod vergaderzalen en eventruimtes toch niet 100% jouw ding?  Bezoek dan zeker ons begin 2023 opgeleverde Isala-gebouwd, vernoemd naar België’s eerste vrouwelijke arts Isala Van Diest, op amper een minuutje wandelen gelegen van Incubator Darwin.

Parking

Parkeren lukt vlot want je kan gebruik maken van de ruime parking.

Ervaren team

Bovendien staat een ervaren team klaar om je te helpen bij de uitwerking van je event met garantie op een vlot verloop.