Welkom op de charmante Gentse Bijlokesite en in Muziekcentrum De Bijloke! Beleef en geniet met je gasten van bijzondere evenementen en concerten in dit uitzonderlijk historische pand en architecturale parel. Dat allemaal op wandelafstand van hartje Gent.

Het kloppend hart van Muziekcentrum De Bijloke is het kolossale middeleeuwse Bijlokehospitaal: 800 jaar lang was het een ziekenhuis, vandaag huist er de oudste concertzaal ter wereld.
Tijdens een bedrijfsarrangement in Muziekcentrum De Bijloke geniet je met je gasten van sfeervolle jazz of groots klassiek en laat je je culinair verwennen door Coeur Catering.
Je maakt gratis gebruik van een foyer of andere ruimte voor catering.

Neem je jouw gasten of deelnemers tijdens je arrangement ook graag mee op een reis enkele eeuwen terug in de tijd? Dankzij ons gidsennetwerk is een historische rondleiding zo geregeld.

Onze infrastructuur leent zich eveneens uitstekend tot private evenementen zoals congressen, meetings, lezingen, opleidingen, vergaderingen en veel meer. Elke ruimte beschikt over de nodige wifi, projectie, geluidsinstallatie of andere benodigdheden.
Ook hybride evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Samen met huiscateraar Coeur Catering en een professioneel team voor de praktische en technische opvolging maken we er samen een geslaagd evenement van. Welkom!

Samengevat:

  • Evenementen tot 1345 personen
  • Een uniek historisch kader gelegen in de groene Bijlokesite vlakbij de Gentse binnenstad.
  • Een eigen professioneel team voor een vlekkeloos verloop van je event.
  • Zorgeloze evenementencatering
  • Formules op maat, een all-in service.