Dit stadspaleis met bijzondere lichtinval is gesitueerd in het hart van historisch Antwerpen. Het gebouw heeft een oppervlakte van 1000 m2 en een gevelbreedte van 19 meter. Van oorsprong is het een rijke koopmanswoning uit de 18e eeuw die compleet is gerenoveerd volgens de eisen van deze tijd en daarbij zijn vele oorspronkelijke elementen bewaard gebleven. Dit is onder meer te zien aan de prachtige inkom, het originele 2 verdiepingen hoge venster, de monumentale trappen en de mooi bewaarde parketvloeren. Tevens springt de speciale architectuur van het pand in het oog vanwege de gebogen achtergevel.

Op de eerste en tweede verdieping zijn twee prachtige authentieke en moderne vergaderruimtes beschikbaar voor 10 personen (140m2) en 20 personen (180 m2). Beiden met uitzicht op de binnentuin met vijver.​

Het pand is bereikbaar via de achter gelegen toegangs steeg waar beperkte inpandige parkeervoorzieningen zijn. Wanneer men binnenkomt via de straatzijde is er in de buurt mogelijkheid voor betaald parkeren. Q-park Godefriduskaai is ook dichtbij.

Vergaderzaal

U komt dit stadspaleis binnen door een grote poort via de straat waar vele van deze vroegere koopmanswoningen staan of in alle discretie via een toegangs steeg naar de binnenplaats alwaar zich de inpandige parkeergarage bevindt.

De eerste verdieping is bereikbaar met de lift die zich in de grote neo-classicistische gewelfde hal met een diepte van 15 meter en hoogte van 5 meter bevindt. Ook bereikbaar te voet want tussen twee rijk gedecoreerde zuilen en uitgestoken kapitelen is een glazen entree gecreëerd waardoor u in de trappenhal arriveert alwaar een monumentale trap u naar boven brengt. Halverwege de trap wordt u getrakteerd op een prachtig zicht van een heel bijzonder 18E eeuws gebogen raam van 2 verdiepingen hoog waarvoor een nieuwe façade is gezet met een bijzonder visueel effect.

Een hoge hal met grote glazen deuren geven toegang tot de lounge, een 18de eeuws en suite stijlkamer en een separate kamer met frans balkon waar u zichzelf een Nespresso koffie kunt maken en ook water, thee, koekjes en nootjes zijn beschikbaar.

De lounge is ingericht met meubels van bekende ontwerpers waar zo’n 8 personen kunnen plaatsnemen voor of na de meeting. Openslaande deuren leiden ook hier naar een frans balkon. De aangrenzende vergaderruimte is een authentieke luxe en design ingerichte ruimte voor hetzelfde aantal personen. Deze kamer kijkt uit op de binnentuin met bomen en straalt daardoor rust uit. De kamer is tevens afsluitbaar met twee sets dubbele deuren zodat discretie verzekerd is.

Er is een toilet met fonteintje en via een aparte catering kamer kunt u afdalen naar de keuken die maar liefst 10 meter hoog is.

Kenmerkend zijn de plafondhoogtes van 4.50 meter, de bijzondere inrichting met veel kunst, groen en de ingelegde antieke parketvloer waardoor u deze verdieping van maar liefst 140m2 zult ervaren als een enorm gevoel van ruimte.

Boardroom

Via de lift bereikt u de tweede etage, waar uw oog meteen valt op een trap van 4.50 meter breed met 5 treden die u naar de open lounge leidt. De gebogen grote erker met zes ramen geeft u meteen een gevoel van intimiteit. U zult zich hier op handen gedragen voelen door de speciale lounge stoelen waar u kunt ontspannen voor en na de meeting.

Deze vergaderruimte is over de gehele diepte van het pand van 14 meter gelegen en geschikt voor 18 tot 20 personen.

Deze boardroom is volledig symmetrisch ingericht met design vergaderstoelen, grote kunstboeken van Salgado en glazen bijzettafels. De 4 grote ramen en de hoge plafonds van 3.50 meter geven deze zaal een gevoel van licht en ruimte. De tropisch hout visgraat parketvloer geeft het geheel een warm aanzien.

Nespresso koffie/thee/water en versnaperingen zijn te vinden in een aparte kamer met open haard.

Er zijn twee toiletten met fonteintjes en een keuken.

Dit alles bevindt zich op een oppervlakte van 180 m2.