Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale technologie leverancier voor evenementen. Door dit leiderschap in het efficiënt uitvoeren van evenementen, en aanwenden van topmateriaal, werken wij onder meer voor vakbeurzen, bedrijfsevents, concerten, musicals, theater- en televisieproducties, internationale events, sportevenementen en permanente installaties.

PRG biedt een complete verzameling van diensten aan, van concept tot en met realisatie van uw evenement.

PRG heeft meer dan 25 jaar ervaring en tal van uitstekende referenties in elk segment van de evenementensector. We hebben meer dan 3 000 professionele medewerkers in dienst, waarvan een honderdtal op 2 verschillende locaties in België, en over de hele wereld meer dan 40 internationale filialen.

PRG is jouw partner voor de audiovisuele productie van live events. Groot of klein, geen enkele uitdaging gaan we uit de weg! Onze uitgebreide ervaring in het opzetten van corporate events, car shows, modeshows, theater, televisie shows, concerten,… zal jouw event dat tikkeltje meer geven. See what we can do together! Bezoek onze website http://www.prg.com en contacteer ons voor je volgend project!