Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale technologie leverancier voor evenementen. Door dit leiderschap in het efficiënt uitvoeren van evenementen, en aanwenden van topmateriaal, werkt PRG ondermeer voor vakbeurzen, bedrijfsevents, concerten, musicals, theater- en televisieproducties, internationale events, sport evenementen en permanente installaties.

PRG heeft meer dan 35 jaar ervaring en tal van uitstekende referenties in elk segment van de evenementensector. In België heeft PRG twee vestigingen, één in Tildonk en één in Brussel. Het bedrijf kan steunen op meer dan 72 locaties wereldwijd, zowel nationaal als internationaal.

PRG biedt een complete 360° turnkey solution verzameling van diensten aan, vanaf het concept tot en met de realisatie van je evenement.

Naast de laatste nieuwe apparatuur, beschikken wij ook over de juiste kennis en ervaring in belichting, videotechnologie, audiotechnologie, LED & stage automation.

PRG is jouw partner voor de audiovisuele productie van live events. Groot of klein, geen enkele uitdaging gaan we uit de weg!