Het laatste nieuws

Hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** Supérieur is een uitzonderlijke bestemming die comfort, moderniteit en diensten van topklasse combineert en voldoet aan de verwachtingen van zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het hotel ligt in het hart van Waals-Brabant en biedt 155 ruime en elegante kamers. Elke kamer is ontworpen om een aangenaam en ontspannen verblijf te garanderen, met kwaliteitsvoorzieningen en een eigentijdse inrichting.

Professionals zullen het hotel een ideale plek vinden om te werken of uit te rusten na een drukke dag, terwijl toeristen het comfort en het warme welkom van het hotel zullen waarderen. De kamers zijn volledig uitgerust om aan de behoeften van beide categorieën gasten te voldoen, zodat iedereen een onvergetelijk verblijf heeft.

Voor degenen die willen ontspannen biedt Hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** Supérieur verschillende ontspanningsruimtes. Het buitenzwembad is de perfecte plek om van de zon te genieten na een dag hard werken of sightseeing. Voor wie liever actief blijft, is er een moderne fitnessruimte met alle apparatuur die nodig is om fit te blijven.

De wellnessruimte van het hotel is een waar heiligdom van welzijn, met een binnenzwembad, sauna, hamam en jacuzzi. Deze faciliteiten zijn perfect om op te laden en nieuwe energie op te doen, weg van de stress van alledag. De prachtige zonneterrassen van het hotel bieden ook een idyllische omgeving om te genieten van een heerlijke cocktail of exquise maaltijd terwijl u geniet van het mooie weer.

Hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** Supérieur is ook een bevoorrechte bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en professionele evenementen. Met zijn 15 volledig uitgeruste vergaderzalen biedt het hotel lichte, moderne ruimtes met hoogwaardige apparatuur, ideaal voor stressvrije vergaderingen. De rust van juli en augustus voegt een extra dimensie van rust en productiviteit toe voor bedrijven.

Bovendien biedt het hotel tal van mogelijkheden voor teambuilding, zodat teams hun cohesie kunnen versterken terwijl ze genieten van stimulerende en onderhoudende activiteiten. Of het nu gaat om een studiedag, een seminar of een speciaal evenement, Hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** Supérieur is de perfecte bestemming om werk en ontspanning te combineren in een uitzonderlijke omgeving.

Kortom, Hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** Supérieur beschikt over comfortabele kamers, verschillende ontspanningsruimtes, zonnige terrassen, goed uitgeruste vergaderzalen en tal van mogelijkheden voor teambuilding. Het is de ideale plek voor een geslaagd verblijf, zowel voor zaken als voor plezier.

Congreslocatie Nijvel – Hotel Van der Valk Nivelles-Sud